Martijn Wijsman

 

Horecaman in hart en nieren

“Ik ben voor een groot deel van mijn leven opgegroeid in het Bourgondische Breda en heb bijna 25 jaar ervaring als gastheer in de horeca. Ik heb dan ook een enorme passie voor alles wat met horeca te maken heeft. Van het verlenen van service en het keiharde werken tot, niet in de laatste plaats, het genieten van  eten en drinken. Geef mij een dozijn oesters en een goed glas wijn en mijn dag is goed, maar van blije gezichten in de horeca word ik pas echt gelukkig!”

Begonnen aan HorecaWaardig met een missie

“Ik bezoek regelmatig verschillende horecagelegenheden in heel Nederland en stuit daarbij vaak op een gebrek aan optimale gastvrijheid. In sommige gevallen is de zaak gezellig, ziet de kaart er aantrekkelijk uit, maar lopen er medewerkers rond die er duidelijk niet veel zin in hebben. Of word ik overrompeld door het aanbod aan gerechten en kan de bediening me niet adviseren waar ik voor moet kiezen. Vaak valt er nog veel eer te behalen en daarvoor hoeft zeker niet de hele onderneming op de schop. Vaak zijn het slechts onderdelen die aangescherpt moeten worden om al veel winst te kunnen boeken.”

Kennis delen voor succes

“Door mijn jarenlange ervaring als gastheer in de horeca weet ik precies hoe je een optimale gastvrijheidsbeleving tot stand brengt! En waarom zou ik dit voor mezelf houden? Ik deel dit graag met u, gedreven horecaondernemer, want met mijn horecahart gun ik ook u een prachtige, goedlopende zaak!”

Neem contact op met Martijn Wijsman, martijn@horecawaardig.nl.