Trainingen op locatie

 

Gastvrijheidstraining: Zonder gasten geen zaak      

Persoonlijke training in uw eigen horecazaak, waarbij Martijn Wijsman uw werknemers alle facetten van een optimale gastvrijheidsbeleving bijbrengt. Na deze training zullen uw gasten zich meer welkom voelen en vaker terugkeren, waardoor uw omzet onmiddellijk zal stijgen. (theorie en praktijk)

€ 847,- per training (max. 6 werknemers per training)

Er zijn mogelijkheden om deze dienst in abonnementsvorm af te nemen, zodat ook uw nieuwe medewerkers gegarandeerd zijn van een optimale gastvrijheidstraining.

Wilt u graag de gastvrijheidstraining 'Zonder gasten geen zaak' boeken? Neem dan contact met ons op.

 

Leidinggevenden training: Haal meer uit uw collega’s

Persoonlijke training en coaching in uw eigen horecazaak, waarbij Martijn Wijsman uw leidinggevenden leert op een praktische manier collega’s te stimuleren, te motiveren en te coachen. Met als resultaat dat medewerkers het beste uit zichzelf halen en net dat ene stapje extra doen. (theorie en praktijk)

€ 427,- per training (max. 3 werknemers per training)

Wilt u graag de leidinggevenden training 'Haal meer uit uw collega's' boeken? Neem dan contact met ons op.

 

Terrastraining: Haal meer omzet uit uw terras

Uit de zomerse dagen op uw terras kunt u een groot deel van uw omzet halen. Gasten lopen op het terras eerder weg als ze onvriendelijk worden behandeld en bij het verlenen van service op het terras zijn andere vaardigheden en kennis vereist dan binnen. Belangrijk dus om uw personeel effectief te trainen op het verlenen van service op uw terras.

Persoonlijke training op het terras van uw horecazaak, waarbij Martijn Wijsman uw werknemers alle facetten van een optimale service, kennis en vaardigheden op uw terras bijbrengt. Na deze training zullen uw gasten zich meer welkom voelen en langer op uw terras verblijven, waardoor uw omzet onmiddellijk zal stijgen. (theorie en praktijk)

Onderdelen die o.a. aanbod komen: productkennis, praktische, technische en sociale vaardigheden, up - en cross–selling, terras tips en tricks.

Naast het trainen van de werknemers ontvangt u tips hoe u er als horecaondernemer voor kunt zorgen dat u het maximale uit uw terras haalt.

€ 427,- per training (max. 6 werknemers per training)

Wilt u graag de terrastraining 'Haal meer omzet uit uw terras' boeken? Neem dan contact met ons op.

 

Genoemde bedragen zijn excl. BTW.
Reiskosten en reistijd zijn inclusief binnen een straal van 25 km rondom Breda, daarbuiten € 0,79 per km.