Marleen van Leest

 

Marleen maakt het plaatje van uw zaak graag compleet

“In en na mijn studententijd heb ik jarenlang met veel plezier in de horeca gewerkt. De passie voor de horeca heb ik altijd gehouden. Ik heb veel gevoel voor totaalconcepten en een scherp oog voor waar behoefte aan is binnen een horecazaak. Sinds 2008 run ik met succes mijn eigen onderneming op het gebied van vastgoedstyling. Mijn ervaring stelt me in staat om snel te doorzien welke steen ontbreekt en wat er vervolgens nodig is om een ruimte optimaal te presenteren voor een commercieel doel. Als uiteindelijk alle puzzelstukjes in elkaar vallen en de inrichting naadloos aansluit op de uitstraling van het personeel en de smaak en presentatie van de gerechten, dan word ik daar erg blij van!”

Zaken en plezier gaan hand in hand

‘’Martijn en ik bezoeken regelmatig horecazaken. Hier kunnen wij enorm van genieten, maar tegelijkertijd ontgaat ons niets. Geleid door beroepsdeformatie letten we op elk detail, bedenken we hoe het nóg beter kan en bespreken we onze bevindingen met elkaar. In de meeste gevallen zijn we het helemaal met elkaar eens en vullen we elkaar goed aan.”

Goede sfeer doet gasten terugkomen

“Door mijn ervaring als stylist weet ik hoe je sfeer in een ruimte brengt waar mensen zich prettig voelen en graag naar terugkeren. Ik help u dan ook graag de uitstraling van uw horecazaak te verbeteren, zodat uw gasten bewust zullen kiezen hun tijd in uw zaak door te brengen!”

Neem contact op met Marleen van Leest, marleen@horecawaardig.nl.