onze diensten

 

HorecaWaardig helpt horecaondernemers verder

Wat voor horecazaak u ook heeft, of wat voor horecaondernemer u ook bent, HorecaWaardig heeft een geschikt product of passende dienst om u verder te helpen met het verbeteren van de gastvrijheidsbeleving in uw horecazaak.
Van 10-stappen analyse tot totaaladvies en -training op locatie.

 

Analyse van uw horecazaak

10-stappenplan analyse: In 10 stappen weet u hoe de vork in de steel zit
HorecaWaardig brengt een bezoek aan uw horecazaak, ondergaat de gastvrijheidsbeleving en brengt vervolgens verslag aan u uit met behulp van het HorecaWaardig 10-stappenplan naar een optimale gastvrijheidsbeleving. Hiermee krijgt u een realistische kijk op uw zaak en ziet u op welke onderdelen er kwaliteit- en rendementsverbetering behaald kan worden door het vergroten van de gastvrijheidsbeleving.

Wilt u meer weten over de '10-stappen analyse'?

 

Trainingen op locatie

Gastvrijheidstraining: Zonder gasten geen zaak                                        
Persoonlijke training in uw eigen horecazaak, waarbij Martijn Wijsman uw werknemers alle facetten van een optimale gastvrijheidsbeleving bijbrengt. Na deze training zullen uw gasten zich meer welkom voelen en vaker terugkeren, waardoor uw omzet onmiddellijk zal stijgen. (theorie en praktijk)
Wilt u meer weten over de gastvrijheidstraining 'Zonder gasten geen zaak'?

Leidinggevenden training: Haal meer uit uw collega’s
Persoonlijke training en coaching in uw eigen horecazaak, waarbij Martijn Wijsman uw leidinggevenden leert op een praktische manier collega’s te stimuleren, te motiveren en te coachen. Met als resultaat dat medewerkers het beste uit zichzelf halen en net dat ene stapje extra doen. (theorie en praktijk)

Wilt u meer weten over de leidinggevenden training 'Haal meer uit uw collega's'?

Terrastraining: Haal meer omzet uit uw terras
Persoonlijke training op het terras van uw horecazaak, waarbij Martijn Wijsman uw werknemers alle facetten van een optimale service, kennis en vaardigheden op uw terras bijbrengt. Na deze training zullen uw gasten zich meer welkom voelen en langer op uw terras verblijven, waardoor uw omzet onmiddellijk zal stijgen. (theorie en praktijk)

Wilt u meer weten over de terrastraining 'Haal meer omzet uit uw terras'?

 

Totaalpakket

Gastvrijheidsbeleving: Bouw een bloeiend horecabedrijf         
Totaaltraining en –advies waarbij er niet alleen op de omgang met gasten wordt gelet, maar de totale beleving van de onderneming onder de loep wordt genomen d.m.v. het HorecaWaardig 10-stappen-plan naar een optimale gastvrijheidsbeleving. Nadat de optimale gastvrijheidsbeleving in uw horecazaak is gerealiseerd, krijgt u het predicaat HorecaWaardig. Uw gasten zullen elk bezoek als buitengewoon plezierig ervaren, waardoor zij vaker zullen terugkeren, anderen over uw zaak vertellen en daarmee uw omzet doen stijgen.
Wilt u meer weten over de gastvrijheidsbeleving 'Bouw een bloeiend horecabedrijf'?

 

Gratis tips voor meer gastvrijheidsbeleving

Artikel: 10 tips om de gastvrijheidsbeleving in uw horecazaak te verbeteren
Benieuwd naar hoe u de gastvrijheidsbeleving in uw restaurant, eetcafé of brasserie verbetert? HorecaWaardig geeft u 10 tips. Als bonus ontvangt u maandelijks nog meer handige tips en interessante artikelen over gastvrijheidsbeleving in de horeca in uw mailbox.

Bestel gratis het artikel ’10 tips om de gastvrijheidsbeleving in uw horecazaak te verbeteren

Nieuwsbrief
In onze maandelijkse nieuwsbrief staat interessante informatie en bruikbare tips over gastvrijheidsbeleving in de horeca. Als u zich abonneert, ontvangt u als bonus onderstaand artikel. U kunt zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief.

Abonneer op nieuwsbrief.